Общи условия за уебсайт citybulpropertymanagement.com

1. Идентификация на фирмата

Фирма: СИТИБУЛ

Регистрация по ЗДДС: BG121381203

ЕИК/ПИК: 121381203

Адрес: гр. София, р-н Лозенец, ул. Йоан Екзарх, 1, ет. 1

2. Въведение

Тези Общи Условия на citybulpropertymanagement.com (наричани по-нататък „Условията“) уреждат използването на нашия уебсайт. Моля, прочетете внимателно тези Условия преди да използвате сайта. Използвайки този уебсайт, вие се съгласявате с тези Условия.

3. Събиране и Обработка на Лични Данни

СИТИБУЛ се ангажира да спазва всички приложими закони и разпоредби, свързани със защита на личните данни, включително Общия регламент за защита на данните (GDPR). За повече информация относно събирането и обработката на лични данни, моля прочетете нашата [Политика за поверителност](свързваща линк към вашата политика за поверителност).

4. Използване на Уебсайта

Използвайки уебсайта citybulpropertymanagement.com, вие се задължавате да спазвате всички приложими закони и регулации. СИТИБУЛ не носи отговорност за каквито и да било последици, произтичащи от нарушения на закона.

5. Интелектуална Собственост

Съдържанието на този уебсайт, включително текстове, графики, лога и други материали, са собственост на СИТИБУЛ или се използват с разрешение на собствениците на съответните права. Използването, копирането или разпространението на този материал е забранено без предварително писмено съгласие.

6. Промени на Условията

СИТИБУЛ има правото да променя тези Общи Условия по всяко време. Промените ще бъдат публикувани на този уебсайт. Продължавайки да използвате сайта след публикуването на промените, вие се съгласявате с актуалните Условия.

7. Свържете се с Нас

Ако имате въпроси или запитвания относно тези Общи Условия, моля свържете се с нас на следния адрес:

Адрес: гр. София, р-н Лозенец, ул. Йоан Екзарх, 1, ет. 1

Email: info@citybulpropertymanagement.com

Телефон: 0899 997 725

Последна актуализация: 20.10.2023 г.