You are currently viewing СитиБул управлява ЦЯЛА СГРАДА с частни имоти под наем – Как? Защо? Къде?

СитиБул управлява ЦЯЛА СГРАДА с частни имоти под наем – Как? Защо? Къде?

В днешния динамичен свят на недвижимите имоти, управлението на частни имоти под наем изисква специфични умения и посветеност. Нашият подход към тази дейност се фокусира върху индивидуалното отношение и професионалната грижа, насочени към постигане на максимален доход за собствениците и комфорт за наемателите. В следващите редове ще ви запознаем с най-новия ни проект – сграда на ул. Шар планина, София.

Има голяма разлика между стопанисване на входове и управление на частни имоти.

Знаете, че нашият опит и експертиза са съсредоточени в изкарване на максимален доход на частни лица с лични имоти чрез отдаване под наем. Вярваме в максимата, че за да предлагаш качествена услуга, трябва наистина да си експерт и да си напълно съсредоточен в конкретната дейност, а не да се опитваш да хванеш всяка тенденция в една сфера. Точно затова ние управляваме имоти и заместваме собственика персонално във всяко едно отношение. Стопанисването на сгради е дейност, която до голяма степен обхваща водене на счетоводството на един вход и поддръжка на неговата изправност и чистота. Двете дейности нямат нищо общо една с друга, макар и хората често да ги смесват.


Управление на индивидуален имот = стратегическо планиране и изпълнение на проекти и идеи за по-добра доходност

Стопанисване на сграда = изправност и поддръжка на общи части и водене на счетоводен баланс на касата

Как се роди проектът “Шар планина”?

Сградата е ново строителство и част от имотите в нея са обезщетение на собственици, а останалата част са изкупени с цел отдаване под наем. Един от обезщетените собственици ни е клиент от вече 4 години и успешно управляваме друг негов имот в центъра от 2020г. Тъй като той винаги е бил доволен от нашата услуга и отношение, съвсем логично избра да повери управлението и на следващия си имот на нас. Останалите инвеститори в сградата решиха да се доверят на опита и положителните рецензии за нашата работа и също избраха да работят с нас за по-успешното управление на техните имоти. И така 85% от ВСИЧКИ АПАРТАМЕНТИ на ул. Шар планина станаха част от нашето богато портфолио от имоти в София и страната.

Поемайки ангажимент за толкова имоти на едно място, съвсем логично беше да поемем и грижата за самата сграда и управлението на Етажната собственост. Това решение е бонус за нашите клиенти и е ексклузивно само за тази сграда, тъй като смятаме, че качеството е по-важно от количеството. Фирма СитиБул Пропърти Мениджмънт винаги е била и ще продължи да бъде асоциация на хората за успешно управление на имоти, а не на фирма, която се опитва да предлага всичко и накрая нищо качествено, както за съжаление наблюдаваме като тенденция в други фирми в бранша, дори и с по-дълъг стаж.