You are currently viewing Какво очакват да видят наемателите на оглед?

Какво очакват да видят наемателите на оглед?

Здравейте, аз съм Елена Евдокимов от СитиБул Пропърти Мениджмънт и днес ще ви разкрия един от ключовите елементи, които наемателите търсят в едно жилище.

Офис кът/ офис стая или поне голямо бюро в обособено пространство за работа.

Все повече хора работят от вкъщи и при отдаване под наем на нашите имоти забелязваме, че се оформя тенденция в търсене на някакъв вид офисно пространство в жилището. Това се е превърнало в почти задължителен критерий сред по-младите наематели и ако искате да се възползвате от пълния потенциал на вашето жилище като наемна цена, обмислете реорганизиране на мебелите и/ или добавяне на офис бюро, което да е удобно за работа.

Тази и други тенденции, които успяваме да уловим благодарение на стотиците имоти, които управляваме, предоставяме на нашите клиенти под формата на анализ и препоръки.

За да сте в час с промените в пазара на наеми, последвайте ни в социалните мрежи, където регулярно качваме полезна информация за собственици и наемодатели. А ако искате пък да си подсигурите качествен мениджмънт на имота и да не се занимавате с неща, които не са ви интуитивни като пазарен анализ, стратегии, маркетинг, поддръжка и ремонти, то обадете ни се, забравете за хамалогията и ангажиментите и поемете по пътя на успешния рентиер със СитиБул Пропърти Мениджмънт