You are currently viewing Първи стъпки в отдаването под наем

Първи стъпки в отдаването под наем

Здравейте, аз съм Елена от СитиБул Пропърти Мениджмънт. Най-честият въпрос, който получаваме от наемодатели и бъдещи клиенти за управление на имoти е “Откъде да започна? Какви са първите стъпки?” Затова сега ще ви поведа подробно по стъпките на общото ни сътрудничество и какво да очаквате от работата си с нас по пътя към успешното управление на имот.

След като сме определили целите на съвместната ни работа, организираме посещение на имота от няколко различни специалисти от нашата фирма, които по-късно изготвят общ анализ и оценка на имота. На базата на техния анализ вие ще получите първоначални насоки за подобрения в имота, ако такива са необходими, с цел по-успешното му представяне на пазара, както и реалната му наемна цена към настоящия момент.

Впоследствие преминаваме към етап маркетинг. Ще отидем до апартамента, за да направим професионални снимки и видео, както и специалната 3D разходка на имота, предлагана само от нас, по подобие на Google Street View. Имайки вече всичко необходимо, стартираме с нашата 10 стъпкова маркетинг система за бързо намиране на наемател. 

Всичко започва с индивидуална консултация, на която обсъждаме имотния пазар, тенденции и посоки на развитие, мястото на вашия имот в този пазар и вашите цели като наемодатели. За да се свържете с нас може да ползвате формата в нашия сайт, профилите ни в социалните мрежи или просто да се обадите на посочения телефон по-долу. 

Фокусът продължава да стои върху търсене на качествени и платежноспособни наематели, докато не намерим перфектния наемател за вашия имот. Подготовката на индивидуалния договор с всеки нов наемател се изпълнява от юридическия отдел и когато всичко е финализирано и уредено, вие получавате известие за упешното отдаване на имота под наем.

Оттам нататък всичко свързано с този наемател, контактът с него, обработка на възникнали въпроси, контролни огледи и проверки на имота, остава наш ангажимент. Вие си получавате регулярно всеки месец наема и единствената ви грижа е да решите какво да направите с тези пари. Всичко друго се контролира от нашите екипи.

Накратко – ние в СитиБул Пропърти Мениджмънт изграждаме стратегията, разпределяме задачите и организираме цялостното управление на имота, докато вие взeмате максималната печалба от потенциала на вашия имот.

А ето и една диаграма, която лесно олицетворява казаното дотук.

И така.. готови ли сте да започнете да изкарвате пари от имота си без да правите и ни най-малко усилие за това? Вие сте само на едно телефонно обаждане разстояние от мечтаната финансова свобода. Обадете се на 0899997725, за да говорите с някой от нашите пропърти мениджъри относно нашите услуги за недвижими имоти. СитиБул Пропърти Мениджмънт ви пожелава успех!