You are currently viewing “Бързо и евтино” – Не бъдете шарани!

“Бързо и евтино” – Не бъдете шарани!

На всички ни се иска нещата да се случват от днес за вчера, а ако може и да не ни вземат много пари, ще сме напълно щастливи. Но въпреки тези ни желания, вътрешно знаем, че това не е възможно. Който иска да получи бързи резултати, ще трябва да заплати съответната цена. Който пък иска да му е евтино – ще трябва да се въоръжи с повече търпение.

Това се отнася в пълна степен и за ремонтите при сключен с нас договор за управление на имот. Ние организираме ремонти и правим качествен контрол навсякъде, където се налага, дори и да се съберат успоредно няколко жилища едновременно. Така успяваме да подсигурим на нашите клиенти цени, каквито те сами не биха могли да постигнат. Работейки с най-големите вериги магазини и извършвайки десетки ремонти на година, ние знаем откъде да купим изгодни, но и качествени (!) мебели, които да се харесват от наемателите и същевременно да не се налага честата им подмяна. Зад обзавеждането на един имот стоят усилията на хората от екипа ни, които непрекъснато следят за актуални промоции, пазаруват се само изгодни неща, а понякога се налага да се влезе в изчаквателен режим и да се следи кога дадена стока ще бъде на промоционална цена. Всичко това се прави с цел ремонтите при менажиране на апартаменти да излязат достатъчно бюджетни, така че собственикът да успее да си възстанови максимално бързо вложените средства. Затова обаче се изискват време и услия за проектиране на ремонта и обзавеждането, следене на оферти, стиковане на графици с монтажисти и, в крайна сметка качествен контрол на изпълнението. Всичко това, разбира се, няма как да стане за ден-два.

Извод: Не бъдете шарани! Ако искате наистина качествен ремонт, бюджетно обзавеждане и практически издържан проект, то приемете, че ще трябват поне няколко седмици за изпълнението му. Ако пък държите всичко да се случи бързо, то бъдете готови за доста по-скъп вариант.

Ако ви интересува, вижте също и “Как да подготвим имота си за успешно отдаване под наем”